Reviews

Jos Boom

"Fantastisch bedrijf en prettig om mee samen te werken, we hebben door dit bedrijf een professionele bedrijfsvideo laten maken. Ik kan hun van harte aanbevelen."

SandyMoves

"Studio Antonio heeft ons geholpen om het project SandyMoveS2018 bekendheid te geven. Het is een project voor het goede doel, het is dus belangrijk dat wij veel mensen bereiken en dat mensen geraakt worden. Het filmpje maakt veel los, mensen zijn onder de indruk van de kracht en de energie die het filmpje uitstraalt! Abdul Antonio, heel erg bedankt! Jij hebt precies begrepen wat wij wilden overbrengen en jij hebt dit op zeer professionele manier in beeld gebracht!"

Pizzadrive Sneek.jpg
Anton Wiersma

"Antonio heeft twee keer een filmpje voor ons gemaakt, één voor Pizza Drive Sneek en één voor Pop band Petje-AF. De samenwerking was prima. wilt u ook een filmpje door Studio Antonio laten maken? Ik zou zeggen doen. Top service."

7Ac2sayu_400x400.jpg
Belle Dijkstra

"Erg blij met Antonio zijn werk! Het filmpje dat hij heft gemaakt voor ons Gebaren project geeft een mooie impressie en maakt mensen enthousiast en nieuwsgierig!!! Bedankt Antonio!"

Honden-Coach-&-Opvang-Francisca-Louise.g
Honden Coach

"Studio Antonio neemt alle tijd voor het filmen en het interview. Het resultaat is voor mij verrassend leuk geworden met veel oog voor details. Zeker aan te bevelen!"

PlusNauta Review.gif
PlusNauta

"Denkt mee en verrast!"

Lemsterpark.gif
Gezondheidscentrum Lemsterpark

"Studio Antonio is professioneel, klantgericht, vriendelijk, afspraak is afspraak. De ideale partner voor uw video’s. Willy de Jongh en Wietske Rottine Gezondheidscentrum Lemsterpark." 

modelspoorweg-thumbnail.gif
Het Nationaal ModelSpoor Museum

“Hoe verkoop je een museum met beeld en geluid? Dat vroegen we ons af bij Het Nationaal ModelSpoor Museum in Sneek. Het antwoord kwam van Antonio. Vlot, modern en compleet. Dat was onze reactie bij het zien van de inspirerende promo. Van begin tot eind een stuk oogstrelend vakwerk. Ons museum had niet beter verbeeld kunnen worden.”

 

Max Kooijmans, ere-voorzitter

Hydro---Flight-Nederland_1.gif
Hydro Flight Nederland

“Super bedankt voor de zeer grote moeite en het mooie resultaat wat daar dan weer uitrolde! Dit is een goede reclame voor onze bedrijf!”

 

Bouwe van den Oever