WORKSHOP VIDEO CONTENT +
159,- euro i.p.v. 1299,- euro.
Datas:

5 Juli: Vol
15 Juli: vol
3 Aug: nog 2 plaatsen vrij
12 Aug: nog 5 plaatsen vrij

28 Aug nog Vol
4 Sep: nog 7 Plaatsen vrij
12 Sep: nog 3 Plaatsen Vrij

Vraag naar de wachtlijst info@studioantonio.nl

Meldt je direct aan voor de workshop en krijg er een gratis online Video Training bij t.w.v. 1299,- euro.

SmartPhone Video Training K.I.S.S. ‘Keep it Short And Simple’

De video training is in 2 dagdelen en geeft je na deze training gratis toegang tot onze premium online Video Training, die je achteraf wanneer je dat maar wilt, kunt starten  en volgen. 
 

Be Smart, don't work hard!

Hoe maak je een professionele video met jouw Android of een Iphone? Ervaring is niet nodig, iedereen kan het leren en Antonio is een voorbeeld in levende lijve! Hij weet uit ervaring hoe het voelt om angst voor de camera te hebben, twijfels te hebben zichzelf in combinatie met video of het wel goed genoeg is om te publiceren. Ook is hij bekend met de gedachten wat als niemand het leuk vind of wie zit er te wachten om mij te zien?  

 

In deze video training geeft hij zijn ervaring en kennis aan jou door, want soms loop je eenmaal vast en heb je een andere kijk nodig. Hij helpt je hierbij als katalysator en een motivator zijnde. 

 

We gaan dit niet alleen doen, we gaan de knoop doorhakken door het direct aan te pakken. 

 

Binnen twee dagdelen weet je en kun je het volgende:

 1. Je komt er gelijk achter wat voor type filmer, video editor en interviewer je bent. Hij laat je persoonlijk zien hoe je het jezelf makkelijker maakt, door het onder begeleiding toe te passen en het zelf te ondervinden

 2. Strategisch brainstormen voor je Video Marketing

 3. Je leert wanneer je een verhaallijn schrijft en hoe Soms is dit helemaal niet de oplossing voor jouw doelstelling.

 4. Fundamentele filmtechnieken die onmisbaar zijn en die  jouw helpen  te onderscheiden.

 5. Fundamentele presentatie technieken die onmisbaar zijn en die  jouw helpen  te onderscheiden.

 6. Video montage kan heel veel tijd kosten, vooral op een smartphone. Don’t work hard, Be smart, we leggen de focus op timemanagement.

 7. Je weet hoe je publicatie van je video's slim kunt doen.

   

Aan het eind van deze training weet  je een professionele video in elkaar te zetten en een professionele presentatie neer te zetten die het beste bij jouw past. Je kent het proces van A tot Z. 

Wil je weten hoe het werkt en hoe je er alles uithaalt? Schrijf je dan nu in voor SmartPhone Video Training K.I.S.S. ‘Keep it Short And Simple’ We zullen met een select groepje werken van maximaal 8 personen zodat we de aandacht kunnen houden voor wat voor jou belangrijk is.

 

O ja, staat er niet alleen voor! Je krijgt er een gratis online training bij t.w.v. 1299,- euro 

 

De trainer:

Abdul Antonio persoonlijk geeft de training, bereid e.e.a. voor en levert de nazorg. Hij begon in 2016 zelf met weinig kennis en ervaring, in korte tijd heeft hij een portfolio op weten te bouwen met mooie resultaten van zzp'ers, Mkb en grootbedrijven.

Hij heeft door zijn achtergrond in Life Coaching, Neuro Linguistic programming en Neurofeedback een brede kijk op hoe de mens video ziet en hoe ze het in hun brein verwerken. Dit bleef tijdens zijn videomarketing 
Carrière niet on opgevallen, waardoor Antonio al gauw voor genomineerde nationale en internationale bedrijven de video’s, scripting en videomarketing verzorgde. 


Dit zijn Antonio zijn woorden uit ervaring over expert zijn:
‘Je kunt beter geen expert zijn in jouw vakgebied, dat is 

namelijk iedereen al, je kunt beter jezelf zijn dat is er maar een! Begin, leer de fundamenten, kleur daarna zo goed mogelijk buiten de lijntjes, dan val je van zelf op'

 

Wat kan je verwachten van de training?

Hands on,  zien, ervaren, doen, fouten maken, herhaal het process en leer. Kort en simpel, niet meer niet minder. Het gaat voornamelijk om wat bij jouw past en daarna om wat je afstemt op de kijker. En dat is niet 1 model van uitvoeren, dat kunnen meerdere manieren van werken zijn en dat zullen we samen ondervinden. We oriënteren op de verschillen tussen de  meeste simpele en gevorderde professionele video structuren en de psychologische gedachten hierachter.

 

Wat kan je verwachten na de training?

 • Zoals je al gelezen hebt, je bent nog niet van Antonio af, je kunt wanneer je wilt verder met de gratis verkregen online training met korte video’s t.w.v. 1299,- euro. Hierdoor heb je het proces altijd bij de hand, en kun je nieuwe technieken kunt leren op eigen tempo.

 • Je kunt nu  het video proces zelfstandig uitvoeren

 • Strategie en video’s creëren voor Social-Media kanalen

 • Je hebt tools om verder uit te werken wat het beste bij jou past op het gebied van selfie filmen, video's maken, interviewen en presenteren

 

Waar is de training?

De training vindt plaats in Mac3Park
Bolderweg 2  1332 AT ALMERE
. Hierbij zijn wij op locatie van alle gemakken voorzien als het gaat om de benodigde techniek voor Smartphone Video: licht, geluid, internet, computers, vereiste software, apps, selfiesticks en nog veel meer. Je hoeft zelf geen materialen mee te brengen, behalve je smartphone en je stroomkabeltje!


 

Is deze video workshop voor jou bedoeld?

Online video is overal, alleen wat is jouw doelstelling? Herken jij je in de volgende punten? Dan wil je bij deze training zijn, want het gaat je stukken makkelijker maken.
 

 • Je bent binnen een bedrijf of organisatie bezig met het vraagstuk omtrent communicatie en online video

 • Je wil aan de slag met online video, maar je weet niet hoe

 • Je bent leergierig

 • Je wilt leren hoe je jezelf presenteert voor een camera

 • Je ziet het niet zitten om dure camera-apparatuur aan te schaffen

 • Je wilt strakke beelden leren filmen met je telefoon

 • Je wilt leren monteren met je telefoon

 • Je wilt leren om online te publiceren met je telefoon
   

Wil je voor je zelf video content maken? Ben jij  verantwoordelijk voor de communicatie binnen de organisatie? Of vaak aanwezig op bijeenkomsten of events? Hoe handig is het dan als je videocontent kunt produceren, dat professioneel overkomt en bedrijfsmatig bruikbaar is? Of die je kunt gebruiken voor je eigen social media? Je smartphone in je zak of tas, is  de perfecte tool om hands on video te maken en in te publiceren!

 

Wat klanten zeggen?

Donkergroen

"De opdracht leverde ruim

één miljoen euro"

 

jos boom.jpg
Sandy_moves.png
Pizzadrive Sneek.jpg
7Ac2sayu_400x400.jpg
Honden-Coach-&-Opvang-Francisca-Louise.g
PlusNauta Review.gif
Lemsterpark.gif
modelspoorweg-thumbnail.gif
Hydro---Flight-Nederland_1.gif

Fri-Tec

"Ik verkocht 20 Palletkachels"

 

"fijne samenwerking"

 

Jos Boom

"Fantastisch bedrijf en prettig om mee samen te werken, we hebben door dit bedrijf een professionele bedrijfsvideo laten maken. Ik kan hun van harte aanbevelen."

SandyMoves

"Studio Antonio heeft ons geholpen om het project SandyMoveS2018 bekendheid te geven. Het is een project voor het goede doel, het is dus belangrijk dat wij veel mensen bereiken en dat mensen geraakt worden. Het filmpje maakt veel los, mensen zijn onder de indruk van de kracht en de energie die het filmpje uitstraalt! Abdul Antonio, heel erg bedankt! Jij hebt precies begrepen wat wij wilden overbrengen en jij hebt dit op zeer professionele manier in beeld gebracht!"

Anton Wiersma

"Antonio heeft twee keer een filmpje voor ons gemaakt, één voor Pizza Drive Sneek en één voor Pop band Petje-AF. De samenwerking was prima. wilt u ook een filmpje door Studio Antonio laten maken? Ik zou zeggen doen. Top service."

Belle Dijkstra

"Erg blij met Antonio zijn werk! Het filmpje dat hij heeft gemaakt voor ons Gebaren project geeft een mooie impressie en maakt mensen enthousiast en nieuwsgierig!!! Bedankt Antonio!"

Honden Coach

"Studio Antonio neemt alle tijd voor het filmen en het interview. Het resultaat is voor mij verrassend leuk geworden met veel oog voor details. Zeker aan te bevelen!"

PlusNauta

"Denkt mee en verrast!"

Gezondheidscentrum Lemsterpark

"Studio Antonio is professioneel, klantgericht, vriendelijk, afspraak is afspraak. De ideale partner voor uw video’s. Willy de Jongh en Wietske Rottine Gezondheidscentrum Lemsterpark." 

Het Nationaal ModelSpoor Museum

“Hoe verkoop je een museum met beeld en geluid? Dat vroegen we ons af bij Het Nationaal ModelSpoor Museum in Sneek. Het antwoord kwam van Antonio. Vlot, modern en compleet. Dat was onze reactie bij het zien van de inspirerende promo. Van begin tot eind een stuk oogstrelend vakwerk. Ons museum had niet beter verbeeld kunnen worden.”

 

Max Kooijmans, ere-voorzitter

Hydro Flight Nederland

“Super bedankt voor de zeer grote moeite en het mooie resultaat wat daar dan weer uitrolde! Dit is een goede reclame voor onze bedrijf!”

 

Bouwe van den Oever 

WORKSHOP VIDEO CONTENT +
159,- euro i.p.v. 1299,- euro.
Datas

5 Ju
li: Vol
15 Juli: vol
3 Aug: nog 2 plaatsen vrij
12 Aug: nog 5 plaatsen vrij

28 Aug nog Vol
4 Sep: nog 7 Plaatsen vrij

12 Sep: nog 3 Plaatsen Vrij

Vraag naar de wachtlijst : info@studioantonio.nl

Projecten uitgevoerd voor

Wierda.png
Rabo.png
n.png
d.png
c.png
12.png
10.png
9.png
z.png
3.png
;.png
4.png
b.png
l.png
13.png
11.png
m.png
8.png
5.png
2.png
e.png
a.png
j.png
f.png

Presentator, Motivator en Coach

Landing page foto.png

Abdul Antonio

Business VideoCoach: Abdul Antonio geeft coaching aan MKB en zzper’s en is gespecialiseerd in offline en online videomarketing.